Κοτόπουλο με μουστάρδα και μανιτάρια στη γάστρα
Υλικά
κοτόπουλο σε μερίδες
πατάτες κομμένες σε φέτες για το φούρνο
πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
σκόρδο
μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας (πολύ καλά πλυμένα) σε φέτες
ελαιόλαδο
κάρυ
μουστάρδα
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας,τα βάζουμε σε γάστρα
(ή κατσαρόλα που σκεπάζει και μπαίνει στο φούρνο) και
προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο (δε βάζουμε
νερό στο φαγητό).
Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάνε τα υλικά παντού.Ψήνουμε για μία ώρα με σκεπασμένη τη γάστρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας
και να ψηθούν οι πατάτες.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα μέχρι να πάρει χρώμα το φαγητό. Σερβίρουμε ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο!
ΙΓ: ψάχνωντας για μια πιο ιδιαίτερη συνταγή με κοτόπουλο ανακάλυψα αυτη την συνταγή εδώ , όσοι την δοκίμασαν ξετρελάθηκαν!!!!

