Πανεύκολη κρέμα μόκα στο ποτήρι






Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ + 1 oreo
3 κ.σ. στιγμιαίος καφές
250 γρ. φυτική σαντιγύ
300 γρ ζαχαρούχο γάλα
250 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
τριμμένη σοκολάτα για διακόσμηση


Εκτέλεση:
Βάζω το ερμόλ στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον. Χτυπάω στο μίξερ το ερμόλ να αφρατέψει. Λιώνω σε μπεν μαρί την σοκολάτα. 

Όταν λιώσει η σοκολάτα προσθέτω το ζαχαρούχο και ανακατεύω καλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Προσθέτω ανακατεύοντας τον καφέ. Στην συνέχεια  προσθέτω λίγο λίγο το χτυπημένο ερμόλ, ανακατεύοντας καλά. 
Η κρεμούλα μας είναι έτοιμη. Τρίβω στο μούλτι  τα πτι μπερ με τα οreo, . 
Συναρμολογώ  σε ατομικά μπολ-ποτήρια, μια στρώση μπισκότο, μια στρώση κρέμα, μια στρώση μπισκότο, άλλη μια στρώση κρέμα. 

Το αφήνω στο ψυγείο για να δέσει καλά (θέλει σίγουρα 3 ώρες).
 Διακοσμώ με τριμμένη σοκολάτα ή τριμμένο μπισκότο.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ