ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

ΥΛΙΚΑ
  • 2 αυγά
  • 1 ζαχαρούχο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/2 κ.γ. σόδα
  • 1 βανίλια
  • 1 νεροπότηρο αλεύρι φάριν απ
  • Άχνη για πασπάλισμα
  • σαντιγί, μερέντα ή μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε καλά τα αυγά.
  2. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με αλεύρι.
  4. Ρίχνουμε το μίγμα να καλύψει περίπου τα 2/3 του ταψιού.
  5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 - 20 λεπτά.
  7. Βγάζουμε προσεκτικά το παντεσπάνι και το γυρίζουμε ανάποδα.
  8. Βάζουμε τη γέμιση της αρεσκείας μας και το τυλίγουμε σε ρολό.
  9. Πασπαλίζουμε με άχνη.
  10. Κόβουμε σε κομμάτια πάχους 1 δάκτυλο έκαστο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ