ΓΛΑΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ












                    


ΥΛΙΚΑ
 3 φλυτζανια του τσαγιου ζαχαρη αχνη,
 2 κουταλιες της σουπας βουτυρο λιωμενο,
 3 κουταλιες της σουπας χυμο λεμονιου,
 1 κουταλακι του γλυκου ξυσμα πορτοκαλιου.
 
 Ετοιμαστε το γλασσο :

 Ετυπηστε το βουτυρο με τον χυμο λεμονιου, μεχρι να γινει σαν κρεμα. Προσθεστε την αχνη και το τριμμα του προτοκαλιου και αναμειξτε καλα, μεχρι να παρετε μια παχυρρευστη κρεμα. Μπορειτε να χρωματισετε το γλασσο σας με λιγο χρωμα ζαχαροπλαστικης. Με την βοηθεια μιας σπατουλας, αλειψτε το κεικ με το γλασσο. Αφηστε το να σταθει κανα-δυο ωριτσες, μεχρι να στερεοποιηθει το γλασσο, πριν να σερβιρετε.                 



                       

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ