ΤΑΡΑΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
2-3 ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
4-5 Κ.Σ ΤΑΡΑΜΑ
3-4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΙ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ ΣΑΛΤΣΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 Κ.Σ ΤΑΡΑΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΜΑΤΑΜΕ.
ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ Ν ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΚΡΥΩΣΟΥΝ.
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ Σ ΕΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ [ 3 ΧΟΥΦΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ] ΤΟ ΨΩΜΙ , ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ, ΠΙΠΕΡΙ , ΡΙΓΑΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ.
ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΡΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ..
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ