ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ




ΥΛΙΚΑ:
2 φύλλα σφολιάτα
10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
100 γραμμάρια παρμεζάνα
5-6 λιαστές τομάτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγετε το φύλλο και το πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
 


 Ψιλοκοβετε την γαλοπούλα και την λιαστή τομάτα , πασπαλίζετε το φύλλο σφολιάτας και το τυλίγετε σε ρολ'ο.
 


Το βάζετε για μισή ώρα να σφίξει και μετα το κόβετε σε ροδέλες 
και τα απλώνετε σε λαδωμένο ταψί.



Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην μεσαία θέση για 25'

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ