κεικ με ινδοκαρυδο και με τρουφα

Εκτέλεση:
5 αυγά
1,5φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
4 φλ. φαρίνα περίπου
1 φλ. Λάδι
1 φλ. Γάλα
400 γρ. σοκολάτα τρούφα
200 γρ. Ινδοκάρυδο

Για το σιρόπι: 
2φλ. Νερό
1, 5φλ ζάχαρη.
Χυμό ενός λεμονιού,


 Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και σιγά σιγά όλα τα άλλα υλικά.Αδιάζουμε το μείγμα σε φορμάκια  και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά. 
 Βράζουμε το σιρόπι  5 λεπτά και σιροπιάζουμε το κέικ που θα έχει κρυώσει.
Το σιρόπιαζουμε ελαφρώς.
 Πασπαλίζουμε με καρύδα.
 

 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ