ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 2

1δόση παντεσπάνι κακάο
Για την κρέμα:
1 λίτρο κρέμα γαλακτος "kre Torre"
1 φακελάκι Toppings φράουλα
Για το γλάσο σοκολάτας:
200 γρ σοκολάτα γάλακτος
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος "kre Torre"
Για το σιρόπι:
1 κούπα νερό
1/2 κούπα ζάχαρη
6 κσ γλυκο κουταλιού φράουλα
Εκτέλεση!
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι κατα τις οδηγίες του , απο την προηγούμενη ημέρα.
Ετοιμάζουμε το σίροπι βραζοντάς το 5 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το γλάσο σοκολάτας , βάζοντας την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολακι να κάψει.
κλεινουμε το μάτι και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια.Αφήνουμε για 5 λεπτά και αμεσως μέτα ανακατευουμε πολυ καλα,την αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε την σαντιγύ με το Toppings σε κρέμα ( θα δειτε οτι δένει αμέσως η κρέμα).

Κόβουμε το παντεσπάνι σε 2 κομμάτια , το σιροπιάζουμε και πασπαλίζουμε με λίγο γλυκο του κουταλιού εδώ και εκεί. Απλώνουμε τα 2/3 της κρέμας.



Τοποθετούμε και το δέυτερο κομμάτι παντεσπάνι , το σιροπιάζουμε και προσθετουμε την υπόλοιπη κρέμα .
Απο επάνω προσθέτουμε το γλάσο

και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με νυφάδες λευκής σοκολάτας.





