Μπουκίτσες Μανταρινιού
Υλικά
φλούδα 3 μανταρινιών
300 γρ ζάχαρη άχνη
300 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
κρυσταλική ζάχαρη ή καστανή ή καρύδα για το τύλιγμα
Εκτέλεση:


Ζεματάμε τις φλούδες των μανταρινιών. Έπειτα τις αλέθουμε.

Ασπρίζουμε και αλέθουμε τα αμύγδαλα.


Σε μια λεκάνη ενώνουμε όλα τα υλικά { μανταρίνια, αμύγδαλα, άχνη}.

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε κρυσταλική ζάχαρη , καστανή ή καρύδα. 
