Μπουκίτσες Μανταρινιού


Υλικά
φλούδα 3 μανταρινιών
300 γρ ζάχαρη άχνη
300 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
κρυσταλική ζάχαρη ή καστανή ή καρύδα για το τύλιγμα

Εκτέλεση:
 


  Ζεματάμε τις φλούδες των μανταρινιών. Έπειτα τις αλέθουμε.
 

Ασπρίζουμε και αλέθουμε τα αμύγδαλα.
 
  Σε μια λεκάνη ενώνουμε όλα τα υλικά { μανταρίνια, αμύγδαλα, άχνη}.
 

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε κρυσταλική ζάχαρη , καστανή ή καρύδα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ