Μπισκοτάκια ινδικής καρύδας
Υλικά:
1 1/4 φλυτ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουτ. γλ. μαγειρική σόδα
1/4 κουτ. γλ. αλάτι
1/2 φλ. βούτυρο
1/2 φλ. καφέ ζάχαρη
1/2 φλ. λευκή ζάχαρη
1 αυγό
1/2 κουτ.γλ. vanilla
1 1/3 φλ. καρύδα
Πώς το κάνουμε:
Ανακατεύσουμε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι μαζι σε ένα μπολ.


Σε άλλο κτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες μεχρι να μαλακώσουν.



Φτιάχνουμε μπαλίτσες, τις τοποθετούμε αραιά στο ταψί.
Και με ένα πιρούνι τα πατάμε λίγο να πλατύνουν
Και ψήνουμε στους 175 για 8 - 10 λεπτά, μέχρι να πάρουν το πρώτο τους χρωμα..
Ι.Γ : Δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατι ξεραίνονται
Αυτά τα έφτιαξα για το Μαριαννάκι μου , μιας και δεν της αρέσει η καρύδα έφτιαξα λίγα κουλουράκια μερέντας :-)