ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ & ΦΕΤΑ





ΥΛΙΚΑ (για 6 - 8 άτομα):

    500 γρ. αλεύρι
    2 φακελάκια μαγιά
    2 φλ. ελιές σε ροδέλες
    300 γρ. φέτα
    2 φλ. χλιαρό νερό
    1/2 φλ ελαιόλαδο
    1 κ.γ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε καλά. 

 
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει για 30 λεπτά. 
 

Κόβουμε σε μπαλάκια, ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι σε πιτάκι και βάζουμε μέσα λίγες ελιές και φέτα. 




 Κλείνουμε το μπαλάκι και το ακουμπάμε σε ένα ταψί. 
 
 Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα υλικά. 
 Αφήνουμε τα ψωμάκια να φουσκώσουν για 30 λεπτά. 
Αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ