Κοτόπουλο με πιπεριές και μανιτάρια


Υλικά συνταγής

    1 κοτόπουλο κομμένα σε κομμάτια
    1 πιπεριά κόκκινη
    2 πιπεριές πράσινες
    1 πακέτο μανιτάρια λευκά (ολόκληρα)
    4 κ.σ. ελαιόλαδο
    ½ φλιτζ. κρασί λευκό
    2 κ.σ. μουστάρδα
     αλάτι
    πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.Απλώνουμε την μουστάρδα πάνω στο κοτόπουλο.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές τα μανιτάρια και το κρεμύδι και τα κόβουμε σε λορίδες
και τα προσθέτουμε και αυτά μαζί με το κοτόπουλο. 
 Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη δάφνη, σκεπάζουμε το φαγητό μας και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και τα λαχανικά μας. 
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή  Τραγανές πατάτες με πάπρικα

Μπορούμε να αυξομειώσουμε την ποσότητα από τις πιπεριές, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ