Μπισκότα με ζαχαρούχο



Υλικα
1 κουτί (397 γραμμ.) ζαχαρούχο γάλα
250 γραμμ. βούτυρο ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ αμέσως μόλις ενσωματωθεί στο μίγμα.
Προσθέτουμε τα υλικά της προτίμησής μας.
Εγώ πρόσθεσα 100 γραμμ. σταγόνες σοκολάτας.
Τα πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας να πλατύνουν.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 16-18' και στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε αεροστεγές τάπερ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ