Σταφιδοκέϊκ 🥮

Εκτέλεση:
1/2 κούπα ηλιέλαιο
1κουπα ζάχαρη άχνη
1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι σόδα
1 βανιλια
2 κουπες αλεύρι μαλακό η για όλες τις χρήσεις
3 κουταλακια κοφτό μπέικεν
1 κουταλακι κακάο
1 κουταλια μέλι
1 κουταλάκι κανέλα
γαρύφαλλο μια τσιμπια
1 χούφτα σταφίδες αλευρωμενες καλά.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με σύρμα το ηλιέλαιο με την ζάχαρη και την βανίλια 5 λεπτά.
Μετά προσθέουμε τον χυμό πορτοκαλιού που έχουμε βάλει την σόδα μέσα... προσοχή γιατί φουσκώνει...
Ρίχνουμε καί τά υπόλοιπα υλικά με τελευταία την σταφίδα τα βάζετε σε φορμακια η σε φόρμα...
Ψήνουμε  στους 160 με 170°c .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ