Πασχαλιατικα κουλουρακια νηστίσιμα
1 κιλό αλεύρι
1 ποτήρι ηλιελαιο
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
1 ποτηρι ζαχαρη
1/2 κουταλακι γλυκου σοδα
1 Κ.γ μπεκιν παουντερ
Ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
Ξεχωριστα σε ενα πολυκοφτη θα χτυπησεις
4 σταγονες μαστιχα χιου
Μισο κουταλακι μαχλεπι
Μισο κουταλακι κακουλε
1 καψουλα βανιλιας
5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη αχνη
Ξεκινας την ζυμη ριχνοντας σε ενα μπωλ
το ηλιελαιο,το χυμο πορτοκαλι,την ζαχαρη κ την σοδα και το μπεκιν τα ανακατευεις πολυ καλα .Στην συνεχεια ριχνεις το αλεύρι κ τα αρωματικα τα οποια τα χεις κανει σκονη σε πολυκοφτη κ ξεκινας ζυμωμα μεχρι να δημιουργηθει ενα μαλακο κ αφρατο ζυμαρι το οποιο θα κολαει λιγο στα χερια .Το σκεπαζεις με μεμβρανη κ το βαζεις 40 λεπτα στο ψυγειο να παγωσει.Στην συνεχεια βαζεις τον φουρνο σου να προθερμενετε στους 190 στις αντιστασεις.Μολις παγωσει το ζυμαρι το βγαζεις κ ξεκινας να δημιουργεις τα κουλουρακια σου τα οποια θα τα βαζεις σε ταψι με λαδοκολλα κ θα τα ψησεις μεχρι να ροδοκοκκινησουνε.Και θα ειναι ετοιμα...