Νηστίσιμο​ Σοκολατογλυκό


  Υλικά :

• 150 γρ αλεύρι Γ.ο.χ

• 30 γρ κακαό σκόνη

• 1 κτγ μπέικεν πάουντερ

• 1/2 κτγ μαγειρική σόδα

• 40 γρ ηλιέλαιο

• 1 κτγ ξύδι

• 170 γρ ζάχαρη

• 240 γρ νερό

• 80 γρ κουβερτούρα

• 2 βανιλίνες

• Vegan Πραλίνα Sisinni

Ταψί 20χ20

Εκτέλεση

•  Σε ένα γυάλινο μπολ κοσκινίζουμε 150γρ αλεύρι, 30γρ κακάο, 1κτγ μπέικεν και 1/2 κτγ σόδα και Προσθέτουμε στην συνέχεια και 170γρ ζάχαρη.

•  Στο μπολ με το νερό ρίχνουμε το Ηλιέλαιο , 1κτγ ξύδι και τα προσθέτουμε όλα μαζί μέσα στα στερεά υλικά μας.

• Ανακατεύουμε αλλά όχι πολύ και προσθέτουμε και 80γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα.

• Σε ένα ταψάκι 20χ20 εάν είναι απλό θα βάλετε λαδόκολλες σταυρωτά για να μπορέσετε να βγάλετε το παντεσπάν

• Εγώ στη συνταγή επειδή η αποσπώμενη φόρμα μου δεν έχει πάτο χρησιμοποίησα και αλουμινόχαρτο για να μην φύγει το μείγμα και έβαλα και ένα κομμάτι λαδόκολλα.

• Στην συνέχεια αφού το λαδώσουμε στα πλαινά και στον πάτο  ρίχνουμε το μείγμα.

• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 c για 25 λεπτά περίπου(ανάλογα τον κάθε φούρνο).

• Μόλις ψηθεί το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει Αφού κρυώσει το πασπαλίζουμε με vegan πραλίνα sisinni


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός