Φιλέτο κοτόπουλου με γιαούρτι και μουστάρδα

200 γραμμάρια γιαούρτι

1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη (ή 1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα)

1/2 ποτήρι λευκό κρασί

1 κουταλιά σούπας μουστάρδα

λάδι

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι αφού κάψει καλά προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπουκίτσες του κοτόπουλου.

 Όταν πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πιπεριά. Παράλληλα σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε. 

Στη συνέχεια τα προσθέτουμε στο κοτόπουλο και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.  

Συνοδεύουμε με ρύζι.



 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός