Ελβετικό ρολό χωρίς ψήσιμο


Υλικά

300γρ.μπισκοτα πτι-μπερ

150ml γάλα ζεστό

100γρ.μαργαρινη λιωμενη(έβαλα βούτυρο)

70γρ. κουβερτουρα λιωμένη

2κ.σ.κακαο κοσκινισμενο

Γέμιση

200ml κρεμα γάλακτος πλήρης (έβαλα 250γρ.ζαχαρουχο)

1,5 φλ.τσαγιου ινδοκαρυδο

Eκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα στο μουλτι να γίνουν σκόνη και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Ριχνουμε το γάλα,βουτυρο,κουβερτουρα,κακάο και ανακατεύουμε να ενωθούν

Στρωνουμε στον πάγκο λαδοκολλα βάζουμε στο κέντρο το μίγμα και σκεπάζουμε με λαδόκολλα ανοίγουμε με τον πλάστη ορθογώνιο φύλλο.

Επειτα τοποθετούμε τη γέμιση και με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε ρόλο.

Τοποθετουμε στο ψυγείο 3ωρες.Τελος αν θέλουμε περιχυνουμε λίγη κουβερτουρα λιωμένη κανοντας σχεδια με πιρούνι




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός