Ρολό μήλου 🍎

Για την γέμιση
• 5 κόκκινα μήλα
• 150 γρ ζάχαρη
• 1 κτγ κανέλα
• Χυμό από 1/2 λεμόνι
Τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Σε ένα ταψί 46χ38 εκ. τοποθετούμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα με τα μήλα.
Για το κέικ 
• 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
• 200 γρ ζάχαρη
• 3 μέτρια αυγά
• 120 γρ γάλα
• 30 γρ ελαιόλαδο
• 2 βανιλίνες
• 2 κτγ μπέικεν πάουντερ
Τα χτυπάμε με το μίξερ για 2 λεπτά.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα και το στρώνουμε σε όλο το ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά στους 170 c.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός