Μακαρονάδα με λουκάνικα

 • 3 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα ή λουκάνικα της αρεσκείας σας

• 1 1/2 πουμαρό
• Λίγο βασιλικό ξερό
• Ρίγανη
• Λίγο θυμάρι
• Αλάτι πιπέρι
• Ενα μικρό κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Ελαιόλαδο
• Τριμμένη παρμεζάνα
• 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
• Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κομμένο σε κύβους κρεμμύδι
• Προσθέτουμε το λουκάνικο που έχουμε κόψει σε φέτες και το τριμμένο σκόρδο.
• Τσιγαρίζουμε για 2 με 3 λεπτά
• Προσθέτουμε το πουμαρό και όλα τα μυρωδικά.
• Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει για 15 με 20 λεπτά.
• Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα μακαρόνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
• Μόλις ετοιμαστούν τα μακαρόνια μας, κρατάμε λίγο από το νερό και τα μεταφέρουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα μας.
• Προσθέτουμε λίγο από το νερό από τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και η μακαρονάδα μας είναι έτοιμη.
• Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός